Enkelen van de aanbevelingen

~Miranda’s betrokkenheid en persoonlijke aandacht heeft ons enorm gesteund~

De dankdienst en begrafenis van mijn man en onze vader was, mede dankzij Miranda, een heel bijzondere dag. Voor zijn overlijden hadden wij al een aantal gesprekken met Miranda gehad, waarin zij ons, vanuit haar kennis en ervaring, richting heeft gegeven in het nadenken over een definitief afscheid. Haar betrokkenheid en persoonlijke aandacht heeft ons toen, maar ook na het overlijden van mijn man, enorm gesteund.

We voelden ons op ons gemak met haar. Ze was in staat aan te sluiten bij ons, waar of hoe we op dat moment ook waren. En dat zorgde ervoor dat haar aanwezigheid geen inbreuk deed, maar juist rust en vertrouwen gaf. Ze zocht regelmatig contact met ons en deed er alles aan om de voorbereidingen zoveel mogelijk te stroomlijnen.

Op de dag zelf heeft zij er voor gezorgd dat alles heel goed en rustig verlopen is. Ze bewaakte de tijd en onze belastbaarheid door de toestroom van genodigden en belangstellenden zorgvuldig te doseren en zorgde ervoor dat we een kwartier voor aanvang van de dienst de ruimte hadden om onszelf nog wat op te frissen. Zodat we in alle rust de overgang konden maken van de condoleance naar de dienst. En dat alles op een heel discrete manier. Ze had ook veel oog voor detail. Een voorbeeld daarvan is dat ze halverwege de condoleance mee schoof in de rij en ons even een vochtig doekje gaf waarmee we ons gezicht op konden frissen. Verrassend aangenaam.

Ook tijdens de dienst waakte ze op heel op duidelijke maar discrete wijze over de gang van zaken. Ze loste rustig de situatie op toen het bijvoorbeeld niet lukte om de kaars aan te steken. Maar ook op de begraafplaats droeg ze zorg voor ons en onze wensen, waardoor we in alle rust afscheid konden nemen. Het was bijzonder fijn om zo, zonder enige twijfel, alles aan Miranda over te kunnen laten. Ondanks ons grote verlies is dit afscheid een nieuwe kostbare herinnering die we samen koesteren.

Bedankt Miranda, voor je geweldige bijdrage aan het afscheid van Han, maar ook voor de zorg èn nazorg die je aan ons hebt besteed!

Arianne, Ruchama & Tonian, Hanna & Damian, Debora & Anne, Loïs

 

~met zoveel respect~

 
Bedankt voor de fantastische begeleiding.
Je hebt het zo goed gedaan met zoveel respect naar onze moeder,

maar ook naar ons.
We hebben eigenlijk niet gemerkt dat je er was,

maar toch heb je alles tot in de puntjes geregeld.
Met ander woorden niet op de voorgrond,

maar het was gewoon of je er bij hoorde.
Dit maakte alles beter draaglijker in deze moeilijke tijd om iemand te verliezen waar je van hield.
Helemaal TOP!

Ik heb de factuur gezien en wilde je ook bedanken voor deze.
Ook voor de genomen moeite om de “oude” uitvaart polissen uit te zoeken.
Het bedrag valt mij mee aangezien al dat werk en ervaring van diverse andere keren.
Helaas heb ik reeds een aantal uitvaarten bij een ander geregeld, welk vele malen hoger lagen.

Ook hierin kan ik alleen maar dankjewel zeggen omdat het ook hier niet om jouw gewin ging. Je hebt én goed advies gegeven en het voor ons als nabestaanden financieel dragelijk gemaakt.
Onze aanbeveling heb je dubbel en dwars verdiend!

Johan Grund.
 

~Miranda pakt alles voor 1000% aan~

Miranda werkt samen met jou aan de begrafenis of crematie die jij voor ogen hebt, ondanks alle emoties die erbij komen kijken.
Ik ben iemand die enorm graag de touwtjes in handen houdt maar Miranda voelde in zo’n korte periode zo vertrouwd aan dat ik de touwtjes uit handen durfde te geven!!! Ze denkt met alles mee van kleine tot aan de grote details. Zij pakt alles voor 1000% aan!!!
Onze dochters zijn opgebaard door een wateropbaring.
Voor Miranda de 1e keer dat zij op deze manier hiermee te maken kreeg. Ze had er al wel een voorlichting over gehad maar nog nooit zelf uitgevoerd. Zij heeft het nauwkeurig voor ons uitgezocht.
Miranda zorgt ervoor dat de dag van de uitvaart zo enorm bijzonder wordt zodat je terug kijkt op een mooie dag ondanks het vele verdriet!!!
Miranda bedankt voor alles wat jij voor ons en onze dochters gedaan hebt!!!

Jetske Ploegman
 

~Heel professioneel en toch juist zo persoonlijk~

Dank je wel, Miranda.
Heel professioneel en toch juist zo persoonlijk heb je alles voor ons geregeld. We kunnen met een warm gevoel terugkijken op deze periode. TÓP!
Update, een jaar na het overlijden van onze moeder;
Miranda, dank je wel voor de ontzettend lieve kaart!
Wat fijn dat je ook na een jaar nog hieraan denkt.
Het wordt enorm gewaardeerd en dit zijn juist de dingen waardoor wij het zo fijn vonden dat jij de uitvaartverzorger was voor onze moeder. Dank je wel!

Simone van Rijsbergen

 

Ik kan aanbeveling van Simone volledig ondersteunen. Wat heb je dat goed gedaan Miranda! Je bracht rust en je kon alles goed overzien. Je ziet de hele familie in één oogopslag. Oog voor de persoon en je richtend op wat die persoon van jou nodig heeft. Jij verstaat je vak op een hele bijzondere manier.

 

Miriam Frijns
 

~Je voelde perfect aan wat we belangrijk vonden~

Beste Miranda,

Nog bedankt voor je goede zorgen. Wij zijn erg blij met hoe je ons hebt begeleid.

Je was ons aangeraden door een vriendin die ook een collega van jou is, en je was op de avond van het overlijden van onze moeder snel ter plaatse. We moesten allerlei beslissingen nemen en jij hebt ons daar uiterst soepel doorheen geloodst. We besloten waar we de uitvaart ging doen, hoe de uitnodigingen er uit moesten zien en mijn moeder is diezelfde avond opgebaard. We zijn erg blij met de genomen beslissingen.

Je kende ons niet maar je voelde perfect aan wat we belangrijk vonden. Gaf op de juiste momenten advies maar wist ook zeer goed wanneer je ons even moest laten overleggen. Je weet goed het evenwicht te bewaren tussen dicht bij mensen staan en professioneel afstand te bewaren. Daarbij hield je goed in de gaten wat er wanneer geregeld moest worden. Je overlaadde ons niet met alles maar doseerde juist goed wanneer er iets besloten moest worden. Vervolgens zorgde je voor een vlekkeloze uitvoering.

We hebben alle drie het gevoel gehad dat je goed voor ons hebt gezorgd en tegelijkertijd heeft dat een mooiere uitvaart opgeleverd dan we hadden kunnen denken.

We bevelen je van harte aan. Heel hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Berend Olde Rikkert
 

~Met oog voor detail~

Na het overlijden van mijn vader hebben wij Signet Uitvaartzorg ingeschakeld. Onze uitvaartbegeleider was Miranda Wildbret.
Wij hebben Miranda ervaren als een prettige persoonlijkheid. Op een rustige wijze heeft Miranda ons door deze dagen heen geleid. Waar nodig voorzag zij ons van tips maar zij gaf ons ook de ruimte om met elkaar de stappen te doorlopen. Miranda heeft de uitvaartdienst goed begeleid met oog voor detail. Wij hebben de samenwerking als ondersteunend en prettig ervaren.

Jacqueline Wunderink
 

~Onderscheidend~

Miranda van Signet Uitvaartzorg brengt ‘lichtheid’ in de uitvaartwereld. Door haar persoon en haar aanpak is ze echt onderscheidend!

Talitha Bots