View More: http://photos.pass.us/brandingfotosessie-miranda-wildbret

Graag stel ik mij aan je voor

Ik ben Miranda Wildbret. Als ik niet bezig ben met een uitvaart dan leg ik de aandacht voornamelijk op vloggen.

View More: http://photos.pass.us/brandingfotosessie-miranda-wildbret

De meeste mensen krijgen gelukkig niet vaak met uitvaarten te maken, die ze zelf moeten regelen, maar wanneer dat wel zo is is dat meestal onverwachts. En dan zie ik niet alleen het verdriet om het verlies. Maar ik zie ook de lasten. De lasten omdat zij niet weten wat de wensen van de overledene nou eigenlijk zijn. En dat hebben ze bij elke vraag, die ik als uitvaartbegeleider stel, wel in hun achterhoofd. En de druk voelt hoog omdat de uitvaart al vaak binnen een week plaatsvindt. Zo verdrietig en niet nodig.

Hoe mooi zou het zijn als we het onderwerp, je eigen uitvaart of die van je lief, meer bespreekbaar zouden maken. Niet alleen er zelf over nadenken maar ook dit bespreken met je naasten of in ieder geval dit op een duidelijke wijze achterlaten aan je dierbaren. Zodat, mocht het wel onverwachts zo zijn, dat zij de wensen er zo bij kunnen pakken! Een last van hun schouders… Het verdriet blijft, maar deze last verdwijnt.

 

Ook begeleid ik uitvaarten waar kinderen en jongeren bij betrokken zijn. Door mijn werkverleden in de kinderopvang ligt mijn hart bij hen. Ik zie ook de interne strijd bij de ouders. Wat vertel ik mijn kind? Hoe vertel ik het mijn kind wat dood zijn is? Neem ik mijn kind mee naar de uitvaart? Is het verstandig om mijn kind opa te laten aanraken als hij dood is?
Vaak maken volwassenen de dood spannender dan hij is, vanwege hun eigen angsten of/door ervaringen uit het verleden. Ik help hen, geef hen handvatten rondom de uitvaart, help hen het kind serieus te nemen rondom zijn of haar verlies en verdriet. En ik merk dat ouders het fijn vinden dat er iemand met kennis en ervaring in de buurt is.

Daarom ben ik gaan vloggen, korte vlogs van maximaal 60 seconden, waarin ik tips geef, inspireer en praktische informatie deel rondom de uitvaart, het regelen en de mogelijkheden. Maar ook de kinderen rondom een uitvaart niet vergeten, hoe zit dat nou, hoe kan jij als ouder er voor je kinderen zijn? en zo handvatten geven aan aan ouders om zo hun kinderen te begeleiden rondom een uitvaart.

Nieuwsgierig naar mijn vlogs en wil je geen vlog van mij missen

Abonneer je dan op mijn You Tube kanaal.

Ik luister naar jouw behoeften of wensen en adviseer en ondersteun je om de uitvaart te regelen op jouw manier.