View More: http://photos.pass.us/brandingfotosessie-miranda-wildbret

Kinderuitvaart

Ik help je in een tijd van diepe rouw aan nabestaanden te laten zien wat je kind voor jou betekend heeft

View More: http://photos.pass.us/brandingfotosessie-miranda-wildbret

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, zwak of sterk, een kinderuitvaart regelen is een van de moeilijkste dingen in het leven. Helaas komt dit toch regelmatig voor. Als je kind overlijdt volgt een periode van diepe rouw waarbij dromen niet meer realiseerbaar zijn.

De uitvaart is het laatste moment dat je voor je kind zorgt. Samen zorgen we voor een prachtige herinnering.

De uitvaart is het laatste moment dat je voor je kind zorgt. Samen zorgen we voor een prachtige herinnering.

Als ouder zijnde voel je intens verdriet als je kindje dood geboren wordt of aan slechte gezondheid overlijdt. De uitvaart van je kind is de laatste keer dat je er voor kunt zorgen. Belangrijk is dus dat hierbij jouw wensen als ouder zijnde voorop staan. Als uitvaartverzorger in Apeldoorn zorg ik ervoor dat de uitvaart past bij de wensen en behoeften van ouders. Het helpt het leven en de dood van je kind te erkennen, het geeft vrienden en familie de gelegenheid om afscheid te nemen en hun liefde, steun en medeleven te tonen.

 

 

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger
of wilt u uw eigen uitvaart op papier zetten?

Signet uitvaartzorg in Apeldoorn maakt graag kennis met u. Neem contact op voor een kostenloos en vrijblijvend gesprek om uw wensen en de daarbij horende kosten in kaart te brengen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan.

Doodgeboorte of miskraam

Een dood geboorte of miskraam komt helaas nog steeds voor door bijvoorbeeld bacteriële infectie, hoge bloeddruk, zwangerschapssyndromen of foetale afwijkingen. Doodgeboorte is verwoestend voor jou als ouder, ongeacht het aantal weken van de zwangerschap. Hetzelfde geld voor miskramen. Geef jouw overleden kindje een naam zodat je kan rouwen over een echt bestaand persoon, fluister ze zoete liefde in en creëer herinneringen en gekoesterde momenten.

Het afscheid

Bij een uitvaart regelen voor je kind moet je over verschillende zaken nadenken. Zo moet je nadenken of je jouw kind wil begraven of cremeren. Maar ook over waar je de uitvaartdienst wilt houden. Wens je bijvoorbeeld een privé ceremonie voor alleen vrienden en familie of is de uitvaart toegankelijk voor iedereen?

Je kindje kan op verschillende manier worden herdacht. Denk aan het oplaten van ballonnen, het spelen van speciale liederen gedurende de dienst, kaarsen laten branden of een gedenkboek neerleggen waar familie en vrienden iets in kunnen schrijven.

Uitvaartverzorging

Een kinderuitvaart is het geven van een getuigenis van leven en dood, een moment dat je verdriet deelt en uitreikt naar steun van anderen. Kinderen zitten dicht in mijn hart. Als uitvaartondernemer in Apeldoorn zorg ik er dan ook voor dat de uitvaart een prachtige herinnering wordt. Ik help je naar eigen wensen en behoeftes afscheid te nemen van je kind.

Naast kinderuitvaarten help ik je ook met uitvaarten waar kinderen bij betrokken zijn. Met mijn pedagogische vakkennis en ervaring begeleid ik kinderen in hoe ze met een verlies om moeten gaan. Tevens geef ik ouders handvatten over hoe zij hun kinderen kunnen helpen bij dit verlies. Maar ook wanneer je een christelijke begrafenis wenst, of je eigen uitvaartwensen vast op papier wilt zetten ben ik er voor je.

Ik luister naar uw behoeften of wensen en adviseer en ondersteun u om de uitvaart te regelen op uw manier.