Graag stel ik aan je voor……Uitvaartsupport

loopkoets uitvaart Apeldoorn crematie begrafenis uitvaart Apeldoorn Arnhem Beekbergen Klarenbeek Hoenderloo ArnhemTijdens de uitvaart worden er vaak gebruik gemaakt van dragers. Deze worden speciaal voor de gelegenheid ingehuurd, maar het dragen van de kist wordt steeds vaker door de familie zelf gedaan. Maar wat als dat nou niet kan? Dan is daar de loopkoets.

 

Een stijlvolle prachtige loopkoets die de overledene op een eervolle wijze overal naar toe brengt. De naasten zijn dichtbij en begeleiden de koets gedurende de rit. De loopkoets is ook een prachtig alternatief voor de rouwauto bij korte afstanden.

 

Door de geringe omvang kan de loopkoets zelfs naar binnen gereden worden bij bijvoorbeeld een kerk of een aula van een uitvaartcentrum. De koets heeft grote wielen met grote massieve banden waardoor een wandeling over zand-of grindpaden bij bijvoorbeeld een begraafplaats ook geen probleem is. Net als hellingen en/of stoepranden.

 

loopkoets met kist uitvaart Apeldoorn Epe Heerde Emst ZwolleOok kinderen kunnen een rol spelen bij het begeleiden van de loopkoets.  Voor hen is er een extra duwstang aangebracht waardoor zij betrokken worden en een belangrijk deel kunnen uitmaken in de stoet.

 

Nieuwsgierig geworden naar de loopkoets? Kom dan langs bij Het Uitvaartcafé en kom deze koets zelf bekijken!

 

uitvaartsupport uitvaart begrafenis crematie Apeldoorn bijzonder vervoerDe loopkoets is een dienst van Uitvaartsupport nederland. In de film hieronder maak je kennis met Frederik de Bonte, manager van Uitvaartsupport.

 

 


Het Uitvaartcafe

Op zaterdag 6 mei 2017

Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Foenix, Loods 17

Vlijtseweg 136

Apeldoorn

Tot zaterdag!

 

Over de schrijver van dit artikel

Miranda Wildbret is uitvaartplanner bij Signet uitvaartzorg. Zij begeleidt een uitvaart in en rondom Apeldoorn, van Arnhem tot en met Zwolle. Haar specialisme is het begeleiden van uitvaarten waar kinderen en jongeren nauw bij betrokken zijn. Haar missie is het bespreekbaar maken van het praten over je uitvaart om op die manier de naasten te ontzorgen. Bel of mail haar gerust voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. 06-55 41 52 96 of miranda@signet-uitvaart.nl.

 

 

View More: http://photos.pass.us/brandingfotosessie-miranda-wildbret
  • 24 uur per dag

  • 7 dagen per week

  • 06 - 18 210 210

Meest recente berichten