Graag stel ik aan je voor……Eijgelaar


eijgelaar natuursteen Apeldoorn Uitvaart Arnhem Epe Beekbergen Zwolle Grafzerken grafsteen grafmonument graflantaarn begrafenisAan de buitenkant zie je het er niet direct aan af, maar als je eenmaal binnen bent dan heeft Eijgelaar een hele ruime showroom gevuld met natuurstenen grafmonumenten. Aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn staat een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden.

 

Daniel Eijgelaar is, samen met zijn vrouw, eigenaar van Eijgelaar. Een prachtig bedrijf die haar producten vanuit de hele wereld laat aanschepen. Dat is toch geweldig als je werk en reizen kan combineren, zo zie je nog eens wat van al het moois buiten ons land.

 

Naast de grafmonumenten van natuursteen hebben ze ook leverancier van graflantaarns. Bijzondere ontwerpen met allemaal een eigen verhaal.

 

Als ik met Daniel over de natuurstenen grafzerken,  lantaarns en zijn reizen in gesprek ga, lichten zijn ogen op en hoor ik het enthousiasme in zijn stem. En ik raak helemaal enthousiast over zijn producten en de mogelijkheden. Zo liet Daniel mij zijn prachtige werk zien welke hij heeft gemaakt, speciaal voor de chinese begraafplaats in Zwolle. Voor mij echt ware kunstwerken om te zien.

 

#uitvaart #Apeldoorn #grafmonumenten #grafzerken #afscheid #natuursteen #graflantaarn #begrafenis #crematie #uitvaartzorgWil jij ook meer weten over grafmonumenten van natuursteen of glas of over de graflantaarns? Kom dan zaterdag ook langs bij Het Uitvaartcafé en Daniel zal je hier graag veel meer over vertellen!

 

Het Uitvaartcafe

Op zaterdag 6 mei 2017

Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Foenix, Loods 17

Vlijtseweg 136

Apeldoorn

 

Tot zaterdag!

 

Over de schrijver van deze blog

Miranda Wildbret is uitvaartplanner bij Signet uitvaartzorg. Zij begeleidt een uitvaart in en rondom Apeldoorn, van Arnhem tot en met Zwolle. Haar specialisme is het begeleiden van uitvaarten waar kinderen en jongeren nauw bij betrokken zijn. Haar missie is het bespreekbaar maken van het praten over je uitvaart om op die manier de naasten te ontzorgen. Bel of mail haar gerust voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. 06-55 41 52 96 of miranda@signet-uitvaart.nl.

View More: http://photos.pass.us/brandingfotosessie-miranda-wildbret
  • 24 uur per dag

  • 7 dagen per week

  • 06 - 18 210 210

Meest recente berichten