Hoe jij jouw liefsten echt tot en met het laatste moment ontzorgd! -Signet bij je thuis-

Signet, uitvaartzorg, uitvaart, bij je thuis, plannen, regelen van de uitvaart, Apeldoorn, Arnhem, Garderen, Beekbergen, Epe, Vaassen, ZwolleHoe jij jouw liefsten echt tot en met het laatste moment ontzorgd!

 

“Daar wil ik helemaal niet aan denken.”“ Ik sta midden in het leven. Ik ben nog lang niet van plan om te gaan!”  Dat is de ene kant van de medaille. Weet je hoe die andere kant eruit ziet?

 

Ontzorgen is wat je je hele leven doet. Als ouder, als partner, als vriend(in), als zus of broer. En wat als ik je nu vertel dat je ook nog na de dood onnodige zorgen en lasten kan wegnemen bij degene die je lief zijn.

 

Overbodige lasten wegnemen

Als uitvaartbegeleider kom ik bij de mensen thuis. Ik zie het verdriet om het verlies van hun liefste. Ik sta ze heel dicht bij. En door de gesprekken die we voeren om een mooie uitvaart op maat te maken, hoor ik wie hun dierbare echt (voor hen) was. Daarnaast zie ik ook het verdriet en de lasten. Omdat de naasten niet weten hoe hun liefste nou eigenlijk wilde dat de uitvaart eruit zou zien. Laten we die lasten samen weg nemen!

 

Laagdrempelig

Na een zeer succesvol Uitvaartcafé, en een zeer gewaardeerde -Signet bij mij thuis-, kan je mij ook uitnodigen voor –SIGNET BIJ JOU THUIS-. Samen met je (volwassen) kinderen, (schoon) ouders en/of vriendinnen je eigen uitvaartwensen in kaart brengen. Op een laagdrempelige manier. Ik neem alle informatie mee en jij zorgt voor een hapje en een drankje.

 

Reacties van enkele eerdere deelnemers

Miranda Kalksma Het was zeker inspirerend. Je hebt mij aan het denken gezet en ik heb zeker ideeën opgedaan. Door het samen er over te hebben, in een informele setting, wordt het praten over je eigen uitvaart een stuk luchtiger. Zeker een aanrader.

Esther Leeuwerke Ik wist niet zo goed wat ik er van kon verwachten en of ik hier wel over na wilde denken. Maar je hebt mij ook echt aan het denken gezet. Je bracht het mooi over. Je komt ook heel erg betrokken en empathisch over. Bedankt voor de mooie avond. De box staat in de kast 😀heel handig.

Sandra Veldhuis Deze week met een groep dames bij Signet uitvaartzorg geweest. Goed om eens stil te staan over jouw laatste wensen, en deze op papier te zetten (laatste wensenbox). Bijzondere ervaring en goede tips. Bedankt Miranda voor deze professionele avond!

 

Hoe het in zijn werk gaat?

  • werkgebied Signet uitvaartzorg plaatsen: Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Beekbergen, Ede, Epe, Garderen, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel en ZwolleJij nodigt je kinderen, (schoon)ouders, vrienden en/of vriendinnen uit voor deze avond en zorgt voor een hapje en een drankje.
  • Je bent woonachtig binnen de driehoek Arnhem, Amersfoort, Zwolle.

 

  • Ik zorg voor de rest. Een laatste wensenbox en inspiratie. Ik vertel, beantwoord vragen en sta die avond, maar ook na deze avond voor je klaar als je vragen hebt.
  • Volg Signet uitvaartzorg op facebook, instagram of twitter en je blijft ook daarna op de hoogte van onder andere alle nieuwe mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en/of crematies, het maken van herinneringen of het bewaren hiervan.
  • Mail mij jouw e-mailadres en ik houd jou persoonlijk op de hoogte. (maximaal eens per maand)

 

Contactgegevens:

Miranda Wildbret Signet uitvaartzorg uitvaartbegeleider, uitvaartverzorger, uitvaartplanner

Signet uitvaartzorg – Miranda Wildbret

Telefoonnummer 06-55 41 52 96

E-mailadres miranda@signet-uitvaart.nl

Facebook / Messenger

View More: http://photos.pass.us/brandingfotosessie-miranda-wildbret
  • 24 uur per dag

  • 7 dagen per week

  • 06 - 18 210 210

Meest recente berichten